Puhelin: 041 5437466 / Sähköposti: info@rateman.fi

Perävaunut

Respo-perävaunu on erinomainen valinta moneen käyttöön. Vakiovarusteena lehtijouset, iskunvaimentimet, nokkapyörä- ja kippaava lava.
Peräkärryn runko on hitsattu ja uppokastamalla sinkitty tai pulttiliitos. Respo perävaunuissa käytetty pelti on pinnoitettu Magnelis® korrosion suojakerroksella, mikä on kolme kertaa kestävämpi kuin tavallinen HDG pinnoitteella oleva pelti.

Showing 1–24 of 37 resultsShowing 1–24 of 37 results

Perävaunut

Rateman tarjoaa laajan valikoiman perävaunuja jarrullisina ja jarruttomina. Tuoteperheemme sisältää vahvarakenteiset, kulutusta kestävät tuotteet monipuoliseen käyttöön. Rateman maahantuo esimerkiksi Respo Premium -perävaunu ja -venetrailerisarjaa. Respon pitkäaikainen kokemus perävaunualalta, korkealaatuiset raaka-aineet sekä tarkka työ ovat Respo Premium -sarjan vahvuus. Ratemanin tapana on tarjota joka kerta asiantuntevaa ja joustavaa palvelua, joten autosi vetokoukkuun saadaan taatusti hankittua juuri sopiva perävaunu tai traileri.

Perävaunut ovat tärkeitä esimerkiksi silloin, kun kuljetetaan tavaroita kodin ja kesämökin välillä. Kuljetukset osa monia töitä, jolloin peräkärryjen käyttö kuuluu jokaiseen päivään. Ratemanin tarjoamat Respo-perävaunut soveltuvat mainiosti haastaviin suomalaisiin olosuhteisiin.

Perävaunua ostettaessa on tärkeää kiinnittää huomiota tuotteen pitkäikäisyyteen. Respo-perävaunun kanssa pääset tekemään monet matkat!