Puhelin: 041 5437466 / Sähköposti: info@rateman.fi

INFRAPUNALÄMMITIN HIPERS DSO-350F 40,7KW (PUHALTIMELLA)

0 out of 5
Pyydä tarjous tästä tuotteesta
Osasto: .

Kuvaus

Säteilylämmitin on markkinoiden paras polttoainepolttimella varustettu infrapunalämmitin. Diesellämmittimet soveltuvat käytettäviksi sekä sisä- että ulkotiloissa eivätkä ne tarvitse erillistä pakoputkea. Pienemmat mallit käyttävät 0,9 litraa polttoainetta tunnissa. 350 m2 kokoisen tilan lämmittämiseen kuluu vain 5 litraa diesel- tai biodieselpolttoainetta päivässä. Perinteisiin puhaltimella varustettuihin lämmittimiin verrattuna infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Diesellämmitin on paras lämmitysvaihtoehto erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu erinomaisesti käytettäväksi teollisuushalleissa, autotalleissa, korjaamoissa, konesuojissa, talleissa, teltoissa, terasseilla, yleisötapahtumatiloissa ja rakennustyömailla. Hipersile myönnetään 3 vuoden takuu.
Jälkipalvelu Suomessa.

Kyseessä on vallankumouksellinen tuote. Veltron-lämmitin toimii dieselillä tai biodieselillä. Laitteessa on pumpullinen poltin, joka saa kuuman kaasun liikkumaan keraamisesti pinnoitetuissa putkissa vapauttaen infrapunalämpöä. Veltronin erittäin taloudelliset ja samalla hyvin tehokkaat dieselkäyttöiset pienet lämmittimet kuluttavat sähköä vain 50 W (saman verran kuin tavallinen sähkölamppu!) ja polttoainetta keskimäärin 1 litran tunnissa. Laite tarvitsee sähköä ainoastaan sytytysjärjestelmään, polttimen toiminnassa pitämiseen ja ohjausyksikköön. Mahdollista käyttää myös tupakansytyttimen virralla. Tarvitaan vähintään 150 W invertteri. Voit siis käyttää Hipers-lämmitintä myös pakettiautossa tai asuntovaunussa tai ottaa virran traktorin tupakansytyttimestä. Käytettävissä myös paikoissa, joissa sähkön saanti on rajoitettua. Käyttämällä akkua tai generaattoria voit luoda täysin autonomisen lämmitysjärjestelmän. Lämpö siirtyy lämmittimestä ympäröivään tilaan säteilemällä/hehkumalla, jolloin tilassa olevat materiaalit ja esineet lämpiävät ja heijastavat lämpöenergiaa edelleen ympäröivään tilaan.

Lämmitysputkessa on laadukas kaksikerroksinen jalometallinen katalysaattori, joka yhdessä mikrohiukkasten kanssa estää vaarallisen kaasun ja epämiellyttävän hajun leviämisen. Lämmitin on ympäristöystävällinen, vaaraton ja hajuton. Hipers-lämmitin käyttää palamiseen 99,9 % polttoaineesta. Palamisprosessi on puhdas ja hiljainen, vain 32 dB. Prosessin puhtaus vaatii raikasta ilmaa.

Käyttökohteet:

Veltron-infrapunalämmitin on suunniteltu ja tarkoitettu käytettäväksi seuraavissa kohteissa: isot autotallit, auto- ja traktorikorjaamot (lämmittää, sulattaa tehokkaasti huollettaviin koneisiin jääneen lumen), maatalouskoneiden varastohallit, rakennustyömaat (erityisesti betonin, lakattujen tai maalattujen pintojen kuivaus), toimistotilat, kesäasunnot, mökit, avoimet terassit (ravintolat, kotiterassit, kesäkeittiöt), pitopalvelut, ulkoilmatapahtumat (teltat), myyntisalit, paviljongit, messuhallit, PVC-hallit, vapaa-ajankeskukset, urheilusalit, teollisuustilat, kirkot, puutarhat, muut lämmittämättömät tilat, väliaikaistilat.

HIPERSin edut:

Erittäin energiatehokas – polttoaineen kulutus pienimmillä lämmittimillä vain litra tunnissa, ohjausyksikön ja sytytysjärjestelmän sähkönkulutus 50 W
Nopea ja tehokas lämmönjako, lämpö siirtyy esineisiin ja ihmisiin
Ei kuivata sisäilmaa (kuten perinteiset lämpöpatterit)
Infrapunateknologian ansiosta ei aiheuta kiertoilmavirtauksia (kuten puhaltimet)
Tehokkain lämmitin kykenee lämmittämään jopa 330 m2
Yksinkertainen ajastimella varustettu digitaalinen ohjausjärjestelmä (neljä ohjelmaa)
Kätevä kaukosäädin
Hiljainen, äänitaso vain 32 dB
Korkea paloturvallisuustaso (12 turvajärjestelmää)
Siirrettävä (pyörillä)
Mahdollista käyttää myös vaikeissa ulko-olosuhteissa kuten lumi ja sumu (ei vesisateessa)
Näytössä polttoainetason ilmaisin (sammuu automaattisesti polttoaineen loputtua)
Helppo huoltaa
Mahdollisuus asentaa palamisprosessissa vapautuvan lämpöenergian siirtoon ruostumattomasta teräksestä valmistettu Æ 80 mm siirtoputki (lämpöputki/savuputki), esimerkiksi toiseen tilaan, toiseen kerrokseen tai jopa ulos.

KÄYNNISTÄ HIPERS-LÄMMITIN KÄTEVÄSTI SISÄLLÄ TAI ULKONA JA NAUTI LÄMMÖSTÄ

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*